Over Ons

Grip op het sociale domein

ZOCUS is ontstaan uit een samenwerking tussen Lean expert Marcel Halff en zorginstelling MEE Amstel en Zaan met als doel een totaaloplossing te maken om grip te krijgen op het sociale domein. ZOCUS biedt gemeenten en zorgaanbieders een innovatieve totaaloplossing voor de zorg: van intakegesprek, zorgregistratie en inzicht in caseload tot contractbeheer, zorginkoop en verantwoording. Een significante productiviteit stijging en een aangenamere werkomgeving is het gevolg. Minder bureaucratie en meer tijd voor zorg!

Gebruiksvriendelijke software en kennis van zorg als basis

De kennis over het sociale domein en over effectieve inrichting van werkprocessen is ingebracht door Marcel Halff en diverse experts van zorginstellingen en gemeenten. Deze inhoudelijke kennis wordt aangevuld door de expertise van Software Ontwikkelaar GlobalOrange in de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke, high performance applicaties voor de zorg. Zocus is een dochteronderneming van GlobalOrange.

Marcel Halff

Marcel Halff

Directeur en Co-Founder

Na een loopbaan bij het staalbedrijf Corus heeft Marcel zich de afgelopen 10 jaar toegelegd op het slim organiseren van (complexe) werkprocessen en het ontwerpen en bouwen van ondersteunende software in het Sociale Domein.

Yvo Gortemaker

Yvo Gortemaker

Co-Founder

Gedreven om zijn klanten succesvoller te maken door gebruiksvriendelijke, effectieve software te ontwikkelen. Naast ZOCUS is Yvo medeoprichter van GlobalOrange, een innovatief software bedrijf dat technologiepartner is van o.a. Sensire, Rijkswaterstaat, Ayton en SimpledCard.